Coolmedia este o companie de productie video cu peste 15 ani de experienta in domeniu, ce opereaza in Romania si UK. Ajungem oriunde in Europa pentru proiectele si nevoile clientilor nostri.

Cream de peste un deceniu imagini dinamice pentru o gama larga de clienti, din diferite sectoare de activitate. Fie ca este vorba despre productie video, spoturi, emisiuni tv, creatie video, filme corporate, materiale virale, bannere publicitare, consultanta sau comunicare in imagini si cuvinte, noi te putem ajuta.

Echipa noastra de scriitori, copywriteri, regizori, producatori si animatori cu experienta, va pune la dispozitie toate resursele si experienta noastra din industria filmului, publicitate, muzica, social media, jurnalism si emisiuni TV, pentru a crea proiecte care rezoneaza cu publicul atat din punct de vedere mental, cat si emotional.

De la conceptul initial, pana la productia finala de inalta calitate, indiferent de proiect, buget si termen limita, proiectul dumneavoastra poate fi livrat pe orice platforma.

De ce noi?

CoolMedia

Suntem o echipa de profesionisti: cameramani, producatori, regizori, video editori, experti in comunicare si scenaristi. Oferim servicii complete. Suntem flexibili si putem scoate cel mai bun din orice idee, indiferent de buget.

Dam viata ideilor tale si transformam orice proiect in povesti vizuale de succes. De asemenea, consideram ca ideile sunt minunate doar daca sunt generate si puse in practica indeajuns de repede pentru a oferi un avantaj competitiv clientilor nostri. Suntem deschisi oricarei idei imposibile. Cand vine vorba despre aspiratiile si ambitiile clientilor nostri, credem ca putem realiza orice.

Daca aveti o poveste de spus sau o idee de impartasit, telefonati-ne la +40723 640 933 sau viziati pagina noastra de

Happy Clients