Spoturile sunt cea mai eficienta forma de publicitate si nu trebuie sa coste o avere! Daca aveti impresia ca o reclama este peste bugetul dumneavoastra mai ganditi-va!

Cool Media este o companie full-service de productie de spoturi de orice tip, ce gestioneaza orice aspect al productiei unei reclame, de la dezvoltarea creativă și scenaristică, la casting, filmare, editare, efecte vizuale, grafica, voice-over, muzica, finisare și prelucrare la forma gata de difuzare.

Cool Media utilizează cele mai noi camere și echipamente de producție high-end. Viziunea noastră este de a face fiecare aspect al procesului de producție eficient, fara dureri de cap pentru clientii nostri. Daca nu stiti cum trebuie sa va promovati brand-ul, contactati-ne acum!

 

Animatie

Animația oferă mesaje complexe, într-un mod simplu, care cucereste audienta și ușor de digerat vizual. Echipa noastra de creatie in-house, poate aduce viata proiectul dumneavoastra animat!

 

Reclame

Reclamele video, spoturile TV sau clipurile publicitare trebuie să fie creative, informative si sa atraga clienti noi pentru afacerea ta! Avem un portofoliu impresionant de astfel de proiecte si stim ce este nevoie pentru a transforma o nevoie de business intr-o reclama de succes.